ONZE LEVENSREDDENDE REGELS

Ik houd mij aan onze levensreddende regels

Deze regels zijn opgesteld om een veilige werkomgeving te garanderen voor alle medewerkers, aannemers en bezoekers van Essity. 

Onze Levensreddende Regels zijn ontworpen om bescherming te bieden bij het werken met:

Klik op een regel voor meer informatie over die regel.

Deze regels zijn opgesteld met het oog op de specifieke gevaren die aanwezig zijn in onze werkomgeving en de aanzienlijke potentiële risico’s die daarmee gepaard gaan.

Dit zijn de verplichte basisveiligheidsregels van Essity. Ze moeten uniform en zonder compromissen worden toegepast op alle Essity-vestigingen.

De Levensreddende Regels zijn geen vervanging voor een alomvattend en goed gedefinieerd veiligheidsprogramma en ze elimineren niet de noodzaak voor het uitvoeren van passende risicobeoordelingen.

LEVENSREDDENDE REGELS POSTERS

In de Essity I Care webshop kun je gedrukte exemplaren van onze Levensreddende Regels posters bestellen. Betaling en levering worden via de webshop afgehandeld.

Je kunt ook digitale afdrukbestanden van de posters downloaden en deze desgewenst lokaal afdrukken.
Het downloaden van printbestanden is gratis.

Over

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Essity AB. De site is bedoeld om de Life Saving Rules bij Essity te promoten. Deze regels zijn opgesteld om een veilige werkomgeving te garanderen voor alle medewerkers, contractanten en bezoekers van Essity.

© Alle rechten voorbehouden – Essity I Care